DSC_0673.jpg

Personlig träning

Vad är det som skiljer personlig träning från den vanliga coachningen ni får hos oss på CrossFit Njord? 

-Vid personlig träning så anpassar vi träningen enbart efter dig. Vi inleder med en fri konsultation där vi tillsammans igenom dina mål, tankar och förutsättningar. Från det sätter vi sedan ihop pass anpassat för just dig.  Detta kan innebära allt från att bara ha en smärtfri vardag till att utveckla sin träning till nya resultat och framgångar. 

Vi lägger stort fokus på mobilitet, teknik samt styrka i axlar och bål, då det är där vi erfarenhetsmässigt märker att de flesta har svagheter. Vi är starka motståndare till "quick fix", -att få en stark och motståndskraftig kropp tar tid och inget som händer över en natt. Att jobba långsiktigt och hållbart ger avsevärt mycket mer, både för dig som kund och för oss som tränare. 

Det som driver oss som personliga tränare är att få följa våra klienters resa och utveckling. Att kunna motivera någon till rörelse och se dem uppnå sina mål är en helt fantastisk känsla.

 

Vi som är personliga tränare på Njord:
Sandra Drott, gick sin PT-utbildning via Paleo Institute. En utbildning där stort fokus inte bara lades på träning utan även vikten av kost, hormoner, stress och livsstil. Hon är också CF L-1 Trainer, Eleiko Strenght Coach och mammamage utbildad.

Andrea Kummer, utbildad via Intensiv PT. Har även gått Eleiko functional trainer och är utbildad idrottslärare. 
Att ha en helhetsbild inom träning - rörlighet - hälsa - kost - livsstil är det vi vågar påstå skiljer oss från de flesta andra, vilket inte minst kommer spegla sig i de resultat och det välmående du som kund kan förvänta dig på lång sikt.

 Priser

 

PT
5h 4.800kr 
10h 9.000kr
20h 17.000kr

50h 40.000kr

DUO (två och två)
5h 7.200kr
10h 13.500kr

Boka Personlig träning
arrow&v
Välj ett alternativ

Tack för att du skickar in!