Personlig Träning

Vad är det som skiljer personlig träning från den vanliga coachningen ni får hos oss på CrossFit Njord? 

-Vid personlig träning så anpassar vi träningen enbart efter dig. Vi inleder med en fri konsultation där du bl.a får fylla i en hälsodeklaration och där vi utför en hållningsanalys samt fortsätter med att bygga träningspass utefter din kropp och vad den/du är i behov utav. Detta kan innebära allt från att bara ha en smärtfri vardag till att utveckla sin träning till nya resultat och framgångar. 

Vi lägger stort fokus på mobilitet, teknik samt styrka i axlar och bål, då det är där vi erfarenhetsmässigt märker att de flesta har svagheter. Vi är starka motståndare till "quick fix", -att få en stark och motståndskraftig kropp tar tid och inget som händer över en natt. Att jobba långsiktigt och hållbart ger både oss och dig mer.

Det som driver oss som personliga tränare är att få följa våra klienters resa och utveckling. Att kunna motivera någon till rörelse och se dem uppnå sina mål är en helt fantastisk känsla.

Head-coach Sandra gick sin PT-utbildning via Paleo Institute. En utbildning där stort fokus inte bara lades på träning utan även vikten av kost, hormoner, stress och livsstil. Hon är också CF L-1 Trainer och Eleiko Strenght Coach Level . 
Head-coach Jonas är utbildad hälsocoach via Primal Health Coach Institute, löpteknik-coach genom BTR Sports Club, CF L-1 Trainer och har mångårig erfarenhet av funktionell och hållbar träning samt av att programmera tränings- och kost-/livsstilsupplägg för alltifrån glada motionärer till Sverigeelit inom SUP med mycket goda tävlingsresultat och utveckling. 
Att ha en helhetsbild inom träning - hälsa - kost - livsstil är det vi vågar påstå skiljer oss från många andra. 


Sandra & Jonas Drott

Boka Personlig Träning

  • Här väljer du vad du är intresserad av

  • Här skriver du förslag på tider för konsultation, ange gärna tre olika, eller om du har övrigra frågor.
Priser:

PT
5h 4.800kr 
10h 8.800kr
20h 16.500kr

DUO (två och två)
5h 7.200kr
10h 13.200kr