Personlig Träning

Vad är det som skiljer personlig träning från den vanliga coachningen ni får hos oss på CrossFit Njord? 

Vid personlig träning så anpassar jag träningen enbart efter dig. Du får fylla i en hälsodeklaration och jag gör sedan en hållningsanalys och bygger träningspass utefter din kropp och vad den/du är i behov utav. Detta kan innebära allt från att bara ha en smärtfri vardag till att utveckla sin träning till nya resultat och framgångar. 

Jag lägger stort fokus på mobilitet, teknik samt styrka i axlar och bål, då det är där jag erfarenhetsmässigt märker att de flesta har svagheter. Jag är stark motståndare till "quick fix", -att få en stark kropp tar tid och inget som händer över en natt. Att jobba långsiktigt och hållbart ger både mig och dig mer.

Det som driver mig som personlig tränare är att få följa mina klienters resa och utveckling. Att kunna motivera någon till rörelse och se dem uppnå sina mål är en helt fantastisk känsla.

Jag gick min PT-utbildning via Paleo Institute. En utbildning där stort fokus inte bara lades på träning utan även vikten av kost, hormoner, stress och livsstil. Att ha en helhetsbild är det jag vågar påstå skiljer mig från många andra. 


Lic. personlig tränare,
Sandra Leander

Boka Personlig Träning

  • Här väljer du vad du är intresserad av

  • Här skriver du förslag på tider för konsultation, ange gärna tre olika, eller om du har övrigra frågor.
Priser:

PT
5h 4.000kr 
10h 7.500kr
20h 14.000kr

DUO (två och två)
5h 6.000kr
10h 11.000kr