Personlig Coachning

Våra coachningsprogram hjälper dig att göra kloka och hållbara val för optimal hälsa och välmående, oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, prestera på träning eller tävling utan negativa hälsoeffekter, eller att må bra och ha mycket energi i vardagen. 
 

Upplev hur du:

-Presterar bättre på träningen
-Blir mindre känslig för infektioner och sjukdomar
-Ökar dina energinivåer, både i vardagliga livet och på träningen
-Slipper vara bunden till strikta och tråkiga kostscheman utan utrymme för njutning
-Minskar din stress
-Blir av med överflödigt kroppsfett
-Ökar din muskelmassa
-Ökar din uthållighet och styrka
-Slipper beroendet av fasta mattider och blir kvitt sötsuget
-Sover mer och bättre
-Öka din kunskap och motivation om att leva en hälsosam livsstil
-Får mer glädje och mening i ditt liv

Primal health coach

Primal Endurance

För uthållighetsidrottaren

Uthållighetsträning på ett hälsosamt och hållbart sätt genom personlig coachning. 

-Ät rätt för optimal hälsa & maximal prestation. 
-Nå en ökad uthållighet genom fullgott näringsintag och kör om dina konkurrenter! 
-Gå aldrig mer "in i väggen"!
-Bli av med överflödigt kroppsfett.
-Intuitiv och lättsam träning för bästa återhämtning och prestation utan försämrad hälsa. 
-Hantera stress och livsstilsfaktorer för ökad återhämtning och bättre respons på träningen. 
-Håll dig frisk & skadefri genom anpassad träningsmängd och genom att äta den kost du är bäst anpassad för. 
-Målinriktad, årsvis och säsongsbetonad träningsplanering.
-Öka dina musklers styrka, uthållighet och förmåga att arbeta med korrekt form under lång tid. 

Programmet inleds med en konsultation där du laddar hem och fyller i formuläret nedan samt genomför ett antal inledande fysiska tester. Vi kommer dessutom genomföra ett MAF-test (Maximum Aerobic Function) i samband med första mötestillfället. 
Vi kommer noggrant gå igenom din idrottshistorik, eventuella idrotts- eller livsstilsrelaterade skador och sjukdomar, dina mål samt din nuvarande och din önskade livssituation. 

Programmet forsätter med ett möte/vecka (via telefon eller personligen) om ca 60min där vi går igenom dina reflektioner från veckan som gått samt vad du ska rikta fokus mot under kommande period utifrån dina personliga utvecklingsbehov.
Under hela programmets gång kommer du få föra loggbok enligt mall över din träning, kostintag, sömnvanor och övriga livsstilsfaktorer. 

-Du har hela tiden fritt att ställa frågor via mail/sms. 
-Förnyade nivåtester var 30.e dag. 
-Dagliga HRV-kontroller (Heart Rate Variability)
-Tillgång till receptbank för god inspiration till din matlagning .
-Löpande personlig tränings-/teknikgenomgång.
-Mobilitet- och styrketräning. 
-Medlemsskap under obegränsad tid i vår slutna Facebookgrupp för diskussioner, frågor och motivationshöjande inlägg. 

Om du inte redan har en paleolitisk kosthållning och är väl införstådd med principerna inom evolutionär hälsa så inleds programmet med  en 21-dagars omställning (mer info under 21-dagarsprogrammet nedan) för att optimera din kropps energiförsörjning och ge dig bästa förutsättningar för att uppnå dina idrottsliga mål. På köpet får du en god kännedom och kunskap inom området vilket leder till att du på sikt kommer kunna fortsätta med en hållbar livsstil och träning på egen hand!

OBS! Programmet kommer kräva en mogen och disciplinerad hållning från dig som klient, men det innehåller INGA strikta och återhållsamma kostscheman. Det bygger istället på att återställa kroppens hormonella balans för att främja återhämtning, utveckling och bästa prestation utan att ge de kraftigt negativa hälsoeffekter som tyvärr är så vanliga inom dagens uthållighetsträning, både på elit- och motionärnivå. 

Vad du behöver:
-Tillförlitlig pulsklocka med möjlighet att ställa in pulsnivåer/-zoner
-Vilja till förändring och förbättring
-Ett öppet sinne!


Kort beskrivning av några av de olika faserna du kommer gå igenom: 

Basträning - Här fokuserar vi på det viktigaste, nämligen att bygga och utveckla din aerobiska baskapacitet vilket ligger till grund för all din fortsatta träning.  
Sprint/styrka - Efter att vi tillsammans byggt upp din aerobiska grund går vi in i sprint- och styrkefasen där vi formtoppar dig inför ev. kommande tävlingar. Därefter följer ytterligare en kortare aerob basträningsfas. Lågsäsong innebär återhämtning och vila från träning innan den förnyade uppbyggnadsfasen påbörjas. 


Priser: 

2-3 månader:
2495kr/mån.
4 månader eller mer: 2295kr/mån.

21-dagarsprogrammet

För dig som vill nå snabba och hållbara resultat

Kickstarta förvandlingen till DITT allra bästa JAG på bara 3 veckor!

Genom 21-dagarsprogrammet arbetar vi tillsammans för att få din livsstil att bli så hälsosam och energirik som möjligt, allt utifrån dina egna förutsättningar. 
Programmet passar dig som vill göra en stor förändring på kort tid och maximera dina resultat, och under tiden få mycket hjälp och coachning. 
Observera att det inte är en "quick-fix", utan starten till en varaktig och hållbar livsstilsförbättring. Alla, oavsett ålder och fysisk status har att vinna på att optimera sin hälsa för att skapa ett långt och friskt liv fyllt av energi!

Vi inleder programmet med en konsultation genom att du fyller i ett formulär där du kommer få svara på ett antal frågor om dina levnadsvanor, fysiska aktivitet och kosthållning mm. Dessutom kommer du få göra ett antal enklare fysiska tester för att vi ska ha ett mätbart utgångsläge på din prestation. Testerna genomför du på egen hand hemma, alternativt hos oss i CrossFit Njords lokaler. 

Vi kommer också gå igenom dina önskade mål med programmet och med din livsstil i stort. 

Programmet fortsätter sedan med ett möte om ca 60min/vecka. Vi kan genomföra alla möten på distans över telefon. Men för dig som bor i närheten går det förstås bra att träffas personligen.
Under mötet går vi igenom dina reflektioner från den gångna veckan, bland annat vilka svårigheter du stött på och vilka resultat/förändringar du upplevt. Vi kommer också ha briefing inför kommande vecka och vad du ska fokusera på då. 

Varje dag så länge programmet fortlöper får du utskick via mail med instruktioner om vad du ska fokusera på under just den dagen. 
Du har fritt att ställa frågor och skicka reflektioner via mail/sms under hela tiden som programmet pågår. 

Du kommer dessutom få föra loggbok enligt mall över dina kost-, sömn-, tränings- och övriga livsstilsvanor. 
Loggboken tillsammans med dina andra tankar och reflektioner ligger till grund för det sista och avslutande mötet där vi följer upp dina resultat och genomför samma fysiska tester igen som inför programmets start. 

Kostnaden för programmet är 2495kr (2195kr) för medlemmar med årsmedlemskap hos CrossFit Njord). 

Ytterligare uppföljningsmöten om 60min/tillfälle efter programmets slut kan köpas till i paket om 3, 5, 10 timmar eller mer för 495kr/h. Det rekommenderas varmt att investera i minst 3 möten till för att få ett fortsatt gott resultat och inte falla ur de nyvunna vanorna. Mötena planeras in med 7-10 dagars mellanrum.

Programmet sträcker sig över 21 dagar av den enkla anledningen att det generellt är den tiden det tar att ändra ett vanemönster samt att få kroppen att ställa om sig till en mer hälsosam energiförsörjning. Dock kan det såklart ta betydligt längre tid att återställa hormonbalansen och optimera hälsan och fettförbränningen i kroppen, i synnerhet om man under lång tid har levt med dåliga kost- och livsstilsvanor. Därför finns möjligheten att även efter programmet fortsätta med personlig coachning för att minimera risken att du trillar tillbaka i gamla vanor. 
I programmet ingår även medlemsskap under obegränsad tid i vår slutna Facebookgrupp för diskussioner, frågor och motivationshöjande inlägg.

Tveka inte att skicka eventuella frågor via formuläret nedan, och ta första steget till att bli ditt allra bästa jag!

Bokningsförfrågan

  • Här väljer du vad du är intresserad av

  • Här skriver du förslag på tider för konsultation, ange gärna tre olika, eller om du har övrigra frågor.

Frågeformulär

Här kan du ladda ner frågeformuläret och börja fylla i inför konsultationen. Maila eventuella frågor om hur testerna går tillväga.

OBS! Vi har endast möjlighet att ta emot maximalt 5st personer som går respektive program samtidigt. 
Om fullt så placeras du på väntlista i turordning och meddelas omedelbart när det finns en ledig plats.

Nutrition in a box

Köp till prenumeration på kostillskott av högsta kvalitet och renhet från PurePharma och Holistic!

"Big box" innehåller en månadsförbrukning vardera av Omega3 (O3), D-vitamin (D3) samt Magnesium/Zink (M3) från PurePharma. I boxen kommer varje daglig dos praktiskt portionsförpackad vilket gör det lätt att komma ihåg sin dos och smidigt att ta med på resa.
Utöver det får du även Holistics välsmakande proteinpulver helt utan socker eller andra sötningsmedel med wheyprotein från svenska kor, och grenade aminosyror (BCAA) från Holistic.
Allt detta för endast 895kr/månad. 

"Small box" kostar 495kr/månad. Då erhåller du en månadsförbrukning av 1-dags portionsförpackad O3, D3 och M3 från PurePharma.

Prenumerationen betalas via autogiro och kan avslutas när som helst (1mån uppsägningstid), och även tecknas helt utan samtidigt köp av andra coachningspaket.