Senaste nytt!

Nu händer det mycket i boxen!

Först och främst så har vi vårt årliga klubbmästerskap lördagen den 1/9. Det kommer bli en riktigt rolig tävling med många bra event där ALLA i hela vår medlemsfamilj kan vara med och kämpa, oavsett nivå eller erfarenhet! Platsen kommer vara här i vår box detta året igen. Se nu till att anmäla er! 
(OBS! Gäller endast medlemmar med aktivt medlemskap hos CF Njord). 

Mera nytt är att vi under hösten kommer utöka våra PT-tider en hel del! Det har varit väldigt hårt tryck på personlig träning det senaste, så för att avlasta vår head-coach Sandra kliver hennes andra hälft, head-coach Jonas in som personlig tränare. Jonas är dessutom hälsocoach och personlig löpcoach, så om man skulle vilja kan den rent fysiska träningen kombineras till ett skräddarsytt paket med även dessa områden. Läs mer om och anmäl intresse
HÄR
Än så länge finns inga extra bokningsbara tider, utan de kommer sannolikt släppas under oktober/november. 

Som om inte det vore nog så har vi dessutom utökat vår personliga hälsocoachning till ett omfattande program som sträcker sig över inte mindre än 12 veckor. Detta innebär en total optimering av sin nuvarande livsstil utifrån varje individs egna förutsättningar och mål. Programmet är fritt att anmäla intresse för redan nu varpå vi börjar med en kostnadsfri konsultation för att gå igenom exakt vad du vill uppnå! Detta kan man läsa mer om och anmäla sig till under
DENNA LÄNKEN

Vi ses! 
//CrossFit Njord Crew

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln