15% Rabatt på Joe Nimble

Vi kan nu glatt meddela att vi nyligen har inlett ett samarbete med skotillverkaren Joe Nimbles svenska återförsäljare, och har därmed förmånen att få erbjuda hela 15% rabatt på alla deras skomodeller! 

Det enda du behöver göra är att ange koden "PALEOADVENTURE" i samband med utcheckning i nätbutiken som du hittar under denna länken. OBS att koden endast fungerar på Joe Nimbles svenska hemsida! 

För dig som inte har hört talas om Joe Nimble tidigare så gör de fantastiskt sköna minimalistiska skor med grymt hög kvalitet. Vi kan varmt rekommendera modellen "Nimbletoes" som funkar perfekt för både CrossFitträning, löpning, vandring och som vardagssko! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln