E-bok: Paleo Adventure

Som vissa av våra trogna följare och atleter säkert känner till så har jag nyligen skrivit och släppt en e-bok! :) 

Boken är på drygt 60 sidor och innehåller mängder med tips om hur man äter bra med det som finns tillhands i samband med resor och äventyr. Det finns några enkla och goda recept som passar bra att tillaga över öppen eld eller om man bara har ett litet stormkök. 

En stor del av boken handlar också om hur faktorer som t.ex artificellt ljus påverkar vår dygnsrytm och sömn, tips om fötter och skor, stresshantering, planering och förberedelser, utrustningstips och massor med andra bra tips för att få ut det mesta av resan och samtidigt må så bra som bara möjligt! 

Även om man inte är en inbiten "paleolit" så har jag försökt att få med mycket annat matnyttigt (hehe ;))i boken som alla som gillar att resa och äventyra kan ha nytta av. 

Boken finns på svenska i iBooks/iTunes, och går även att köpa som PDF på hemsidan/bloggen för boken. I just bloggen skriver jag lite mer fylliga inlägg om olika ämnen inom hälsa, äventyr och träning mm, så kika gärna in där! (Alla inlägg skrivs på engelska). 
Följ hemskt gärna också bokens profil på Instagram på @paleoadventure_ebook :) 

//Head-coach Jonas

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln