CrossFit Njord Nyinvigning

Hela vecka 46 firar vi vår status som nybliven CrossFit-affiliering. Alla som inte redan är medlemmar tränar gratis på alla pass under hela veckan! 

Dessutom tävlar vi ut en gratis månads träning för den flitigaste deltagaren under veckan, där den som är med och tränar på flest antal gruppträningspass (ej open gym) vinner!
Alla som tränar har chans till vinst, oavsett om man redan är medlem (årskort/AG/10-kort) eller provar CrossFit hos oss under veckan.

Under veckan har vi flera extrainsatta pass för att så många som möjligt ska kunna få chansen att vara med och träna!
På tisdag kl. 18 har Robin ett mobilitetspass på 60min. Alla ni som var med på hans work-shop i handstående vet att detta är inget man vill missa!

På fredagen kör vi vår populära After-Work(out) där vi hänger kvar i boxen efter ett tufft pass på fredag kl. 17-18 och ljuger om våra tider på Fran, flexar biceps och skålar i valfri sportdryck.  
Finalen sker på lördag med dubbla WOD:ar kl. 10.30 och 12.00 med 20 platser på varje! Dessutom har vi öppet ända från kl. 10.00 till 16.00 på lördagen. 
Söndagen avslutar veckan som sig bör, med lek! Primal FUN kl. 11.15

Alla pass bokas via onlinebokningen för medlemmar, eller via mail för icke medlemmar som vill komma och träna, och uppleva CrossFit!

Varmt välkomna att fira med oss!!

Team CrossFit Njord
Jonas, Sandra, Pernilla, Bromé, Espis & Robin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln