Invigning!

Från installationsarbetet i lokalen Från installationsarbetet i lokalen

Helgen närmar sig med stormsteg. Vi jobbar för fullt med att iordningsställa lokalen, redan nu är pull-upracket monterat, klätterrepen hänger från taket, massor med kettlebells, vikter och mängder av annan utrustning är uppackad. 

På lördag och söndag har vi öppet 10-18 båda dagarna, det är öppet hus med fri provträning för alla och ni som tecknat er som medlemmar kommer få fylla i avtalen. Teckna-tidigterbjudandet gäller t.om lördag, så då är sista chansen att få träna till endast 325kr/månad. Billigare än så kommer det aldrig att bli! 10-korten säljer vi ut hela helgen för bara 500kr. 
Dessutom är det ett ypperligt läge att få titta på lokalen och all utrustning, och känna på om träningen är något som faller dig i smaken. 

Vi kommer ha ett antal olika tävlingar under både lördagen och söndagen, där alla som deltar har chans att vinna ett 10-kort! En del av momenten publiceras löpande på Instagram (@barefoot_fitness) och på vår Facebooksida. Därmed ges en god chans till förberedelser och "tjuv-träning" hemma på kammaren...


KOM TILL OSS UNDER HELGEN OCH TRÄNA, MINGLA, TÄVLA OCH UMGÅS!

Tävlingsregler:
Tävlingarna genomförs med lättsam inställning och helt enligt tävlingsledningens direktiv.
Observera att vissa ändringar i utförandet av momenten kan komma att ske, men naturligtvis kommer samma regler gälla för alla deltagare.
Enhälliga domare under alla moment är tävlingsledningen som består av Jonas & Sandra, vars domslut ej kan överklagas. 
Deltager som vinner fler än ett delmoment erhåller maximalt 2st 10-kort, oavsett antal delvinster.
Deltagande sker på egen risk.
  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln