På gång

Nu börjar det hända saker! Vi har bland annat fått större delen av all utrustning levererad till gymmet. Skivstänger, kettlebells, bänkar, släggor, boxar, ringar, rep med mycket mera väntar på att packas upp. Dessutom är vårt specialgjorda 12 meter långa pull-upräcke på väg att tillverkas. Med andra ord börjar lokalen förvandlas till ett gym!

Som om inte det vore nog så kommer från och med slutet på nästa vecka bokningssystemet ligga uppe på hemsidan, och vara i bruk för er som hoppat på vårt teckna-tidigterbjudande (endast 325kr/mån, giltigt t.om 7/3). Man måste alltså vara medlem för att kunna boka pass och första veckans pass kommer snart ligga tillgängliga på bokningssidan. Det finns även med en funktion som gör att medlemmar kan boka pass direkt genom vår Facebooksida, sjukt smidigt. Om vi får säga det själva!

Utöver det laddar vi för fullt inför invigningshelgen den 7.e och 8.e mars och har påbörjat programmeringen av vårens alla träningspass!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln