Om våra öppettider

Till att börja med vill vi verkligen tacka för all positiv respons vi fått av ER efter vår hemside-release igår. Bara det var verkligen över förväntan och det är superkul att höra att så många har saknat ett funktionellt gym här i Stenungsund!

Vi har även fått en del frågor om våra öppettider. Som ni kan se under kontaktsidan så är de ganska begränsade nu i början. Dessutom kommer de skifta en del från vecka till vecka. Vi hoppas verkligen att ni som kommer träna hos oss har överseende med detta. Det beror helt enkelt på att vi båda arbetar heltid på våra vanliga jobb i nuläget, och kommer tvingas göra det en tid framöver.

Målsättningen är att Barefoot Fitness ska utvecklas till en heltidssysselsättning för oss båda två, och att vi därmed ska kunna utöka öppettiderna framöver och även på sikt kunna anställa fler duktiga tränare. Det hänger helt enkelt på hur bra det går. Så ni som tvekar angående öppettiderna, våga haka på ändå! Det är både ni och vi som tillsammans kommer göra det här hur bra som helst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln