Välkommen till Barefoot Fitness!

Lördagen den 7.e mars slår vi äntligen upp porten till Stenungsunds första riktiga funktionella träningscenter! 
Här i bloggen kommer vi publicera inlägg och bilder med allt från hur bygget går inför öppning, till våra kommande träningspass, olika erbjudanden, träningstips och artiklar om kost, hälsa och träning. 

Mer info om invigningsdagen kommer snart, men vi kan redan nu avslöja att det kommer bli tävlingar med chans att vinna bl.a 10-kort. Dessa kort gäller för alla våra pass och för egen träning under tider då vi har "open-gym". Med andra ord är lördagen den 7.e mars inget du vill missa!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Luciano Sanchez Martin » Rabatt på Vivobarefoot!:  ”Hej! Varför kan man inte genomföra betalningen? Mvh Luciano”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln